Ny Logo Elitehockeyligaen
Publisert: 2023-12-14
EHL
Et ønske om å fornye oss" sier Cato Cocozza, daglig leder Elitehockey

Elitehockeyligaen er begeistret for å kunngjøre lanseringen av ny logo, som markerer et nytt kapittel i norsk ishockey.

Vår nye logo er formet av vårt ønske om å uttrykke en klassisk hockeylogo. Hver linje og farge er nøye utvalgt for å representere vår identitet og verdier på en tydelig og engasjerende måte.

Det er flere som har hatt finger med i spillet. Logoen er drøftet med TV 2, klubbene, elitehockeystyret, norsk topphockey og forbundsstyret.

Bak valget: Skjoldet som er valgt er ikke ulik det norske statsvåpenet. Isbjørnen er et sterkt symbol i norsk ishockey og det er derfor naturlig og bygge logoen rundt denne. Vi mener logoen skal snakke til alle.

Vi så på flere forskjellige fargevalg. Fargene svart og hvit er valgt for at det skal klubbnøytralt, noe som var klubbenes ønske. EHL skal bli en ny og sterk merkevare og dette er en av grepene vi tar. Vi håper at denne logoen skal snakke til en yngre målgruppe som er ¼ av vår målgruppe.

Logoen er ment for alle, nye som gamle, som finner norsk ishockey interessant og man skal ikke lure på hva slags idrett logoen representerer sier Thomas Hallem Kristiansen, kommersiell leder norsk topphockey.

Link til video finner dere her: https://youtube.com/shorts/GAS0tHok4W8?si=tE3cmB5TtvyRfJ_h

Aleksander Pedersen - Elitehockey