NÅ ER DET FINALE!
Publisert: 2023-04-12
2-2 i kamper og alt å spille for. Det er nå finalen starter på alvor! Storhamar reiser tilbake til Vestlandet med en plan!

For all del, det har vært dramatisk nok som det har vært, det er ikke det, men det er nå vi kommer til den skarpe enden av det hele. Det er nå viljen, sulten og instinktene slår inn. Nå kommer kampene som skiller mesterne fra de nest beste. Avgjørelsen er rett rundt hjørnet!

Ikke to kamper har vært like

Stavanger har vist moral og styrke med å komme tilbake fra 0-2. I de to kampene er det de som har klart å finne måter å vinne på, slik Storhamar gjorde i de to første. Det har likevel vært på forskjellig måte hver gang. Kampen tirsdag var kanskje den mest typiske Oilers-kampen av de som har vært og noe de vil ta med seg videre hit. Nå ligger imidlertid forventningene på dem igjen, nå er det de som har alt å tape.

Har gjort det før!
De fire første er historie, nå er det best av tre og samme forutsetninger som da vi startet. Det gikk veldig bra den gangen og. Det samme da det sto 2-2 etter fire kamper i semifinalen. Det er små marginer på å snu momentum i kamper og serier. Mål preger det hele og da gjelder det å score når man har muligheten. Mange vil nok lengte etter den store helten etter kamper som på tirsdag, men fokuset må være på laget. Enkeltspillere kan by på detaljene og gjennombruddet, men det er hele laget som vinner. De har gjort det før og vet hva som skal til. Nå slår de undenfra igjen, det kan hende at det passer de litt.

Kom deg ut!
Vi ser at det kan være noe vanskelig å få til massevandring over fjellet midt i uka sånn, men kampen skal ses. Hvorfor ikke i fellesskap med andre? Få litt følelsen av å være på kamp, selv om du er på Hamar og ikke i Stavanger? Vår samarbeidspartner O’Leary’s har alle muligheter, ta turen dit da vel!

Pucken slippes som vanlig klokka 19.00 og kampen vises på TV2 Sport 2 og TV2 Play!

SKREVET AV STORHAMAR HOCKEY