SVERRE RØNNINGEN KLAR!
Publisert: 2023-02-07
Storhamar Hockey har blitt enige med backen Sverre Rønningen om en kontrakt ut sesongen 24-25!

21 år gamle Rønningen har vist seg som en meget spennende back som har tatt store skritt under Alexander Smirnovs ledelse i Lillehammer. Han har signert for resten av sesongen pluss to år og blir den andre i klubbens historie til å spille i drakt nummer 77.

Denne sesongen har han notert seg for 24 poeng, fordelt på seks mål og 18 assist på 38 kamper. Halvparten av målene atpåtil mot Storhamar! Han var egentlig uttatt til landslaget som reiser til Danmark denne uka, men en liten skade gjorde at han meldte forfall.

– En spiller vi virkelig ønsket oss Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg har følgende å si om nysigneringen:

– Sverre er en spiller vi har fulgt ei stund og er veldig glade for at vi fikk tak i ham. Han er en veldig lovende, norsk back vi har god tro på at kan hjelpe oss både i avslutningen på serien og sluttspillet i år og i kommende sesonger.

Etter debuten i 2018-19 fikk var han litt ut og inn av Lillehammers a-lag de neste to sesongene. De to seneste sesongene har han spilt seg til fast plass og ble en av lagets viktigste backer. Han har også fått prøve seg på landslaget i inneværende sesong.

Statistikken hans kan du se her: https://www.eliteprospects.com/player/477914/sverre-ronningen

sil.no