Ny kommersiell leder I Norsk Topphockey
Publisert: 2023-02-14
Elitehockey
Vi har gleden av å presentere Thomas Hallem Kristiansen som ny kommersiell leder i Norsk Topphockey. Han vil bli en nøkkelperson i arbeidet med å skape kommersiell interesse og legge til rette for godt samarbeid og utnyttelse av synergier på tvers av ligaen.

Vi ønsker å finne nye innovative måter å utnytte markedspotensialet i Fjordkraft-ligaen på. Vi står i en god utgangsposisjon for både nye arenaer og publikumsvekst, og den langsiktige tv-avtalen med Tv2 gir oss muligheter til å skille oss ut.
Vi skal bygge en ny profil og kalle oss «Norges mest underholdende liga», sier Cato Cocozza.

Thomas har fartstid som salgssjef i Konica Minolta i over seks år. Han kommer nå fra en tilsvarende stilling i Proff.no. Dette har gitt ham et unikt kontaktnett mot noen av de største bedriftene i landet. Han innehar bred erfaring med å utvikle salgsplaner og strategier. I sitt tidligere virke har han arbeidet med sponsornettverk og vært foredragsholder. Han har også bakgrunn som ishockeyspiller i Norge og i Tyskland. Med Thomas på laget får vi en dedikert leder som gir oss muligheter til å ta attrahere nye potensielle samarbeidspartnere. Thomas har et brennende engasjement for sporten og ser frem til oppstart i mai, sier Henning Svendsen, styreleder i Norsk Topphockey

«Jeg anser dette som et «drømmeselskap» i en sport med et stort potensiale i Norge. Ikke bare gleder jeg meg til å være med å bidra til vekst hvor målet er å øke interessen. Jeg ønsker også å jobbe for økt synlighet mot ulike målgrupper. Produktutvikling med potensielle sterke merkevarer og partnere vil gjøre Norsk Ishockey til et enda mer attraktivt produkt. Verdiskapende arbeid sammen med klubbene vil være nøkkelen for vekst og utvikling av ligaen. Sammen skal vi bygge norsk hockey videre som den merkevaren den er. Jeg gleder meg utrolig mye til å ta fatt på denne spennende reisen når våren kommer,» avslutter Thomas Hallem Kristiansen.

Ny kommersiell leder i Norsk Topphockey Cato Cocozza