DERBY PÅ DIREKTEN
Publisert: 2022-09-15
Torsdag er det endelig tid for sesongens første hjemmekamp. Der smeller det til på direkten med mjøsderby mellom to lag som fikk pangstart på sesongen.

Alltid noe ekstra
Den første hjemmekampen i serien er alltid spesiell. Spesielt er det også med mjøsderby, så dette skulle ha alle muligheter for å være en av høstens større anledninger i CC Amfi! Ta gjerne med at begge lag leverte solide premierer på lørdag og tok hver sin sterke seier.

Motbeviste tipsene
Lillehammer har ikke badet i positiv omtale før seriestart, men brukte nok tipsene som tenning da Sparta besøkte Eidsiva Arena. De favoritt-tippede sarpingene ble slått av et hardtarbeidende og defensivt smart hjemmelag. Trener Alexander Smirnov hadde sin vane tro lagt en smart plan for kampen og laget fulgte den til punkt og prikke.

Mer å hente
Optimismen har nok vært større rundt Storhamar denne forsesongen. Tre poeng i Stjernehallen var mer forventet, men likevel en sterk prestasjon. Spesielt første halvdel og måten man avsluttet på fine saker. I etterkant var imidlertid alle klare på at det var ting som måtte forbedres og at det var mer å hente. Til denne kampen er Adrian Saxrud Danielsen tilbake etter suspensjon, en fin forsterkning.

Sjakkparti?
En kamp i kampen blir selvsagt kampen mellom Petter Thoresen og Alexander Smirnov. To trenere i tungvektsklassen som har vært med på det meste før og kjenner hverandre godt. Trekk og mottrekk planlegges i forkant og utføres underveis. Vi tipper vi får se et Storhamar som tar kommandoen i det offensive og et Lillehammer som vil spille smart i egen sone og slå til når sjansen byr seg. Slik så det ut da lagene møttes i treningskamp for en måned siden, da ble det 2-2 før SIL vant på straffer. Det kan med andre ord bli en thriller.

Flere nyheter fra Storhamar
https://www.sil.no/derby-og-hjemmepremiere/

https://www.sil.no/deilig-a-vaere-hjemme-igjen/

https://www.sil.no/statpack-2-serierunde-2/

sil.no