EHL
Publisert: 2023-10-02
Resultater EHL
Spennende resultater i EHL forrige uke. Fansen ble vitne til en rekke kamper som satte pulsen i høygir og sørget for action på isen.

Resultater den forrige uken i EHL:

 • Søndag 01.10.23: Comet Halden Elite 1 - 2 Lillehammer Elite

Lillehammer Elite vant en tett duell mot Comet Halden Elite med et sluttresultat på 2-1. Kampen var preget av intens forsvarsspill og effektive målscoringer som sørget for spenning helt til siste sekund.

Daniel Sørvik sier dette om kampen: "Tøft med så lang busstur, det er en guffen og kald ishall. Dumme utvisninger for vår del ødelegger og preger kampen i stor grad. Laget forsvarer seg dog veldig bra. Vi får store sjanser i mot og det føler jeg vi håndterer bra. Theo Rooseboom de Vries (keeper) har vært god i det siste og fortjente å stå denne kampen. Vi ser potensiale i laget på en relativt dårlig dag, men det viktigste var 3 poeng og det får vi. Vi har 3 seiere på 6 kamper og mot Asker forrige helg så vi at vi har et bra toppnivå inne."

 • Søndag 01.10.23: Sparta Elite 2 - 5 Storhamar Elite

Storhamar Elite leverte en solid prestasjon mot Sparta Elite og vant 5-2. De viste styrke både i forsvar og angrep og tok en viktig seier på bortebane. Peter Quenneville har funnet poengformen og står med 9 poeng (4+5) siste 3 kamper.

 • Søndag 01.10.23: Lørenskog 1 - 7 Frisk Asker Elite

Frisk Asker Elite dominerte kampen mot Lørenskog med en imponerende 7-1 seier. De viste klasse og effektivitet foran mål, og Lørenskog hadde lite å stille opp med mot det sterke angrepet.

 • Lørdag 30.09.23: Stavanger Oilers 4 - 0 Stjernen Elite

Stavanger Oilers viste klasse med en overlegen 4-0 seier mot Stjernen Elite. De holdt nullen bakover og scoret mål jevnt gjennom hele kampen.

 • Lørdag 30.09.23: Ringerike 2 - 5 Vålerenga Elite

Vålerenga Elite tok en viktig borteseier mot Ringerike med en sluttresultat på 5-2. Kampen var preget av intens konkurranse, men Vålerenga tok en oppskriftmessig seier i Schjongshallen foran ca. 1200 tilskuere.

Ringerikes assistent Per Braxenholm hadde dette å si etter kampen mot Vålerenga: "Et steg fram, klart det er viktig med 3 poeng, det er jo noe vi venter på, men vi er gode i 2. og 3. periode vi gir dem match. Deilig å komme tilbake Schjongshallen, tror de aller fleste lokalt syntes det var deilig å komme "hjem". Arnkværn, vår keeper var bra, han vil ta ytteligere steg. Det handler om marginer og så fort det løsner litt for oss foran mål, så skal vi være med å kjempe om poeng i mye større grad."

 • Fredag 29.09.23: Sparta Elite 9 - 1 Comet Halden Elite

Sparta Elite viste sin styrke med en overbevisende 9-1 seier mot Comet Halden Elite. De dominerte kampen fra start til slutt og scoret mål i jevn takt.

 • Torsdag 28.09.23: Frisk Asker Elite 2 - 3 Stavanger Oilers

Stavanger Oilers sikret seg en tett seier mot Frisk Asker Elite med et sluttresultat på 3-2. Kampen var en nervepirrende affære som endte med Stavanger med seier til Siddisene.

 • Torsdag 28.09.23: Stjernen Elite 6 - 4 Lillehammer Elite

Stjernen Elite vant en målrik kamp mot Lillehammer Elite med et sluttresultat på 6-4. Begge lagene viste angrepsvilje og skapte spennende øyeblikk for fansen. Filip Gunnarson noterte seg for 2 scoringer for hjemmelaget.

 • Torsdag 28.09.23: Storhamar Elite 5 - 3 Ringerike

Storhamar Elite tok en viktig hjemmeseier mot Ringerike med en sluttresultat på 5-3. Ringerike vant 1. periode 1-0, deretter tok Storhamar snudde hele kampen og scoret 4 i 2. periode. Det holdt ikke for Ringerike med tre scoringer i CC amfi.

 • Tirsdag 26.09.23: Vålerenga Elite 4 - 1 Lørenskog

Vålerenga Elite vant over Lørenskog med en solid 4-1 seier. De kongeblå kontrollerte kampen fra start til slutt og tok tre viktige poeng i deres første oppgjør mot Lørenskog som har startet bra denne sesongen.

 • Tirsdag 26.09.23: Storhamar Elite 6 - 3 Sparta Elite

En kamp hvor Storhamar Elite tok ledelsen 5-0 tidlig. Sparta reduserte ved tre anledninger før Storhamar satte 6-3 og dermed kunne juble for at poengene ble igjen på Hamar.

Med en så spennende uke bak oss, er det klart at EHL fortsetter å levere høyoktanige kamper og underholdning for fansen. Lagene vil fortsette å kjempe hardt for å sikre seg poeng i den kommende sesongen.

Aleksander Pedersen - Elitehockey