EHL
Publisert: 2023-10-31
Resultater EHL
Tilskuerrekord for en innendørs seriekamp i norsk ishockey da Storhamar gjestet Lillehammer i tradisjonsrike Håkons Hall.

En fantastisk uke med hockey er unnagjort. Torsdagen var bare oppvarming til det som skulle bli en hockeyfest uten sidestykke på lørdag. Lillehammer og Storhamar vartet opp med morsom og fartsfylt hockey i det som endte med tilskuerrekord innendørs for både damene og herrene.

Torsdag var alle EHL-lagene i aksjon. Stavanger fikk besøk av Frisk Asker. Asker-laget fikk det tøft i Stavanger, som de fleste får når de kommer på besøk til oljebyen. Stavanger scoret fem ganger og sendte Frisk Asker hjem uten at de fikk gleden av å score. Comet fikk besøk av guttene fra Sarpsborg. Det skulle vise seg å bli tøft for Comet på hjemmebane denne kvelden, sluttresultatet endte med 9-2 favør Sparta.

Martin Johnsen for Storhamar scoret først mot Ringerike, men Ringerike utlignet hjemme mot Storhamar, lagene gikk av til pause med 1-1. Patrick Thoresen noterte seg for fire målpoeng i 2. periode. Det skulle vise seg å ta ut luften av hjemmelaget og sluttresultatet ble 1-7 favør Storhamar.

Lillehammer viser at det ikke er noen tilfeldighet at de ligger på en fjerdeplass etter 14 kamper. De vinner 4-1 mot Stjernen. To klubber som har hatt sine kamper opp gjennom årene er Lørenskog og Vålerenga. Klubbene er på hver sin side av tabellen og det viste seg å være riktig. Lørenskog fikk ikke hull på byllen, det fikk derimot Vålerenga som nedsablet Lørenskog med en 10-0 seier.

En fantastisk ramme, som nevnt i Håkons Hall. Det levde opp til forventningene og Lillehammer og Storhamar leverte en fantastisk kamp foran 10.348 tilskuere som er rekord for en innendørs hockeykamp i Norge. Martin Johnsen ble kampens spiller for Storhamar med to scoringer og sendte Hamarsingene til himmels, tre poeng ble med hjem til Hamar i det som endte med en 4-2 seier til Storhamar.

I bakrusen av Hockey Classic skulle det bli spilt tre kamper på søndag. Vålerenga fikk besøk av Ringerike. Vålerenga scoret tre ganger før Ringerike kunne juble. Det hele endte i en 3-1 seier til de kongeblå. Frisk Asker som ikke klarte å finne nettmaskene torsdag, fikk noe å juble for i møte med Lørenskog på hjemmebane der resultatet endte 5-1 Frisk Asker.

Stjernen skulle kjempe om tre poeng mot Stavanger. Stjernen ledet 2-0 før Stavanger kom skikkelig i gang. Kampen snudde og Stavanger holdt Stjernen unna mål. De snudde kampen med fem scoringer og endte dermed opp med å ta med alle poengene hjem til Stavanger.

Videre ser dere resultatene fra forrige uke:

  • 26.10.23 Stavanger 5 - 0 Frisk Asker
  • 26.10.23 Comet Halden 2 – 9 Sparta
  • 26.10.23 Ringerike 1 – 7 Storhamar
  • 26.10.23 Lillehammer 4 – 1 Stjernen
  • 26.10.23 Lørenskog 0 – 10 Vålerenga
  • 28.10.23 Lillehammer 2 – 4 Storhamar
  • 29.10.23 Vålerenga 3 – 1 Ringerike
  • 29.10.23 Frisk Asker 5 – 1 Lørenskog
  • 29.10.23 Stjernen 2 – 5 Stavanger
Aleksander Pedersen - Elitehockey