• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Tirsdag Tir 2 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
I dag 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

EHL Kvalifisering avsluttet med spenning og jubel: Narvik og Comet klare for eliteserien!

Før den siste runden var det tett i toppen, og spenningen var til å ta og føle på. Narvik ledet tabellen med ni poeng, etterfulgt av Comet Halden Elite med åtte poeng, Grüner med sju poeng, og Ringerike med seks poeng. Alle lagene hadde fortsatt muligheten til å kvalifisere seg til øverste nivå av ishockey i kommende sesong.

I gårsdagens kamper leverte både Comet og Narvik imponerende prestasjoner, som skulle bli avgjørende for deres videre skjebne. Comet tok en sterk seier på bortebane mot Ringerike, i en kamp som var preget av intensitet og dramatikk. Til tross for at hjemmelaget klarte å hente opp en 0-3-ledelse til 3-3, var det Comet som til slutt trakk det lengste strået. Sander Rekstad og Axel Lindström var blant heltene som bidro til en avgjørende 5-3-seier for Comet Halden Elite. Ordføreren i Halden, Fredrik Holm, uttrykte sin glede og stolthet over lagets prestasjon på sosiale medier, og hyllet Comet Halden Elite for deres innsats og betydning for lokalsamfunnet.

«Opp av grava…Etter hårpisken… Jeg kan skrive mye om viktigheten av eliteidrett i en by, men det tar vi en annen dag. I kveld er det ren, skjær glede. I Halden spiller vi i eliten. Gratulerer Comet, og tusen takk. Dette betyr så mye for oss».

I den andre kampen på Grunerhallen møtte Grüner Narvik i en kamp som skulle avgjøre Grüners skjebne. Med en imponerende 7-2-seier sikret Narvik seg en etterlengtet plass i EHL for kommende sesong. Narviks suksess er spesielt bemerkelsesverdig da de blir det første laget fra Nord-Norge til å spille på øverste nivå i 2019. Deres tilbakekomst til EHL etter nedrykket i 2021 markerer en betydningsfull milepæl for ishockeyen i regionen. Med Narvik og Comet Halden Elite som de to lagene som kvalifiserer seg for EHL, vil Grüner og Ringerike spille i 1. divisjon neste sesong. Det har vært en spennende og nervepirrende kvalifiseringsrunde, og vi ser frem til å følge disse lagene i deres fremtidige utfordringer og suksesser i EHL.