Temakamper høsten 2022
Publisert: 2022-09-12
Stavanger Oilers
Etter en hektisk sesongoppkjøring og oppstart av Champions Hockey League er vi nå klare for Fjordkraft-ligaen i DNB Arena. Høsthalvåret er både travelt og tettpakket med godbiter. Ikke minst står flere av våre populære temakamper på programmet.

Det starter allerede med første hjemmekamp. Mot Storhamar lørdag 17. september. Kampen er en happening i seg selv. Hjemmepremiere er alltid høytidelig, og vi kan denne gang endelig heise banner for norgesmesterskap i taket. For første gang siden høsten 2017.

At det skjer mot vårens finalemotstander er jo ekstra stas. For ikke å snakke om at Petter Thoresen, våre trener fra 2009 til 2016, er tilbake i arenaen han hentet seks kongepokaler til. Nå som sjef i bortegarderoben.

I tillegg til alt dette arrangerer vi familiedag denne lørdagen, med aktiviteter for store og små. Supporterklubben Roughnecks har også sin årlige markering. Mye å glede seg til med andre ord.

Bamser, bart og høye hæler
Videre byr vi på flere klassikere mens kalenderen ennå viser 2022:

  • Lørdag 5. november mot Ringerike går sesongens Hockey&Heels av stabelen. Etter to års pandemipause er endelig kampen som gjør ekstra ære på den feminine delen av publikum på plass i igjen.
  • Lørsdag 26. november håper vi barten er på plass hos det motsatte kjønn. Oilers slår tradisjonen tro et slag for menns helse i november, og kampen mot Frisk denne lørdagen er sesongens Movember-kamp,
  • Når Lillehammer kommer på besøk søndag 4. desember er det duket for årets adventskamp. Nytt dette året er at dette slås sammen med McDonalds BamseBonanza, den kanskje fremste av våre publikumsfavoritter. Ikkje minst blant våre yngste tilhengere.

Merk også datoen 20. oktober. Da står Vålerenga på motstatt side av isparketten, som de gjorde da DNB Arena ble åpnet 12. oktober 2012. En flott anledningen til å markere våre første 10 år i egen storstue med andre ord.

Billetter til våre temakamper kjøper du samme sted som billetter for øvrig, på oilers.no. Klikk her for å komme direkte til salgssiden. https://stavangeroilers.tmtickets.no/Events

Hele artikeln pa Oilers.no https://www.oilers.no/nyheter/temakamper-hosten-2022/

Oilers.no